Karşıyaka Kız Yatılı Bölge Ortaokulu

Vizyon: Milli Eğitim Temel Kanununda yer alan genel ve özel amaçlara uygun olarak; Sağlam karakterli, dürüst, kuvvetli bir vatan ve millet sevgisi olan, insani, milli ve ahlaki değerlerle donanmış, ülkesine yararlı, okuyan, inceleyen, araştıran, mili ve evrensel değerleri tanıyan benimseyen, araştırmacı, sorgulayıcı, kendi ayakları üzerinde durabilen, kendi düşüncelerini savunurken başkalarının düşünce ve haklarına saygı gösteren, görev ve sorumluluklarının bilincinde olan öğrenciler yetiştirmek ve nicelik ve nitelik arttırmada hizmeti ilke edinen Eğitim-Öğretim merkezi olmak.

Misyon: Karşıyaka YBO olarak Atatürk ilkeleri ışığında, milli eğitimin amaçları doğrultusunda milli ve manevi değerlerimize bağlı mutlu aydın fikirli sorumluluk duygusu yetişmiş kendine güvenen sevgi saygı ve hoşgörüyle yoğrulmuş. Ahlaki değerlere sahip çıkan bir üst kurum için yeterli bilgi ve beceriye sahip öğrenciler yetiştirmek.

Başarılar: ---

Saatler: 08.30-15.05
Isınma: Kömür
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

Telefon - 0537 638 90 27

WEB - https://sasonkarsiyakaybo.meb.k12.tr

Adres - KARŞIYAKA Mahallesi, 15 NOLU KÜME EVLER, No 11 , SASON, BATMAN, Türkiye UAVT Kodu1917780635

Biyoloji Laboratuvarı :1

Yerleşim Yeri - KARŞIYAKA MAHALLESİ, 15 NOLU KÜME EVLER, No: 11 -, SASON/BATMAN

Ulaşım Öğretmenler kendi İmkanlarıyla gelmektedir.( Taksi, Servis ,Özel araç vb.)

İl/İlçe Merkezine Uzaklık Okulumuz ilçe merkezine 3 km uzaklıktadır.